Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Satellietontvangers > Rebox

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 26-01-18, 14:31
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.561
Post opnemen Rebox 8220 HD PVR

Een kennis van mij is in het bezit van de Rebox 8220 HD PVR
nu doet zich het volgende voor als deze persoon een programma van bv NPO 2 opneemt en dan terug zapt naar een andere willekeurige zender
bv BBC dan geeft de ontvanger aan van dit kanaal is gecodeerd iemand enig idee wat hier de oorzaak van kan zijn dit gebeurt zowel met de hand als met de opname tijd instellingen


Rickjr
  #2  
Oud 27-01-18, 14:21
ton2207's Avatar
ton2207 ton2207 is offline
Satellietforum positivo
 
Datum van registratie: 31-08-09
berichten: 580
Standaard

Ik denk geheugen... Wat je eerst kunt proberen is de Rebox een keer terug te zetten naar de fabrieksinstellingen (hierbij neem ik wel aan dat de laatste software op de Rebox is geladen 3.02.64).
__________________
Rebox8220-Rebox9000-Rebox4000-Philips7141
  #3  
Oud 27-01-18, 15:32
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.561
Standaard Rebos 8220 HD

@ton2207


gaan dan de opgenomen programma,s niet verloren ?




Rickjr
  #4  
Oud 29-01-18, 12:55
boudeman boudeman is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 01-11-13
berichten: 28
Standaard

en dan terug zapt naar een andere willekeurige zender bv BBC dan geeft de ontvanger aan van dit kanaal is gecodeerd

Bedoel je te zeggen dat, als je van npo2 direct in een stap gaat naar BBC, dat hij aangeeft dat de BBC gecodeerd is?

Of krijg je de mededeling als je zapt naar de BBC via een CD zender? Ik neem aan dat de mededeling dan terecht is, omdat de smartcard niet 2 zenders kan decoderen.
  #5  
Oud 29-01-18, 16:09
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.561
Post

@boudeman


als je npo 2 opneemt en je ging dan naar npo 1 of 3 of bbc dan kreeg je de melding geen signaal op tuner 2 inmiddels is na wat zoekwerk en met behulp van zeebra satelliet specialist in Dronten de oorzaak gevonden er zit een breuk in 1 van de coax kabels deze worden een dezer dagen vervangen
bedankt voor je reactie



Rickjr
  #6  
Oud 30-01-18, 08:25
ton2207's Avatar
ton2207 ton2207 is offline
Satellietforum positivo
 
Datum van registratie: 31-08-09
berichten: 580
Standaard

Terugzetten naar fabrieksinstellingen heeft geen invloed op de opgenomen programma's. Alleen formatteren van de harde schijf wist de programma's.
__________________
Rebox8220-Rebox9000-Rebox4000-Philips7141
  #7  
Oud 31-01-18, 15:46
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.561
Post

@ton2207


het probleem is inmiddels gevonden er zit ergens
een breuk in de coax kabel deze wordt een dezer dagen
vervangen dank voor je reactie




Rickjr
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 14:27.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine